Odlično 3 ali 4 sobno stanovanje z garažo na Pobrežju – Maribor

3 sobno 4 sobno Stanovanje · Nakup
179.000€
Stanovanje je v ponudbi samo pri nas!

Opis

Na Pobrežju, na Zdravkovi ulici, prodajamo večje stanovanje z garažo in dvema balkonoma.  Gre za večje 3  sobno stanovanje v 1. nadstropju objekta brez dvigala…

Stanovanje obsega: velik predprostor/hodnik iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov in sicer: velike prostorno zasnovane dnevne sobe z veliko okni in pogledom na jugozahodno stran objekta od koder se ponuja razgled proti Pohorju. Iz dnevnega prostora je tudi izhod na večji balkon oz. ložo. V nadaljevanju je kuhinja, ki je povezana z dnevnim prostorom in prehodna na hodnik, kjer je urejen še en manjši balkon oz. loža. V nadaljevanju je ločen WC, prva spalnica, ločena večja kopalnica in druga spalnica. Hodnik v krogu povezuje stanovanje.

Z manjšo predelavo, je mogoče stanovanje urediti tudi kot 4 sobno in sicer z montažno steno v dnevnem prostoru pred izhodom na večji balkon oz. ložo.

Objekt je bil zgrajen leta 1999, do danes je pa redno vzdrževan z novo fasado. Gre za manjši, vila blok s samo 8 stanovanji. Notranjost stanovanja je bila sproti vzdrževana, nameščen je nov parket v vseh prostorih, izvedeni sveži opleski in nameščena nova etažna plinska peč. Z manjšo posodobitvijo se da stanovanje urediti v lep, prostoren novi dom…

Stanovanje ima skupno površino po podatkih GURS cca. 102,8 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 83,3 m2.

Ogrevanje je urejeno centralno, z lastno plinsko pečjo, ki greje tudi toplo vodo.

Upravnik objekta je Uprastan. Obratovalni stroški so cca. 100 €, strošek rezervnega sklada cca. 50 €. Strošek ogrevanja je je odvisen izključno od porabe in sicer znaša cca. 100 € – 150 € v zimskem času. Voda in elektrika se plačujeta po porabi…

Parkiranje je moženo v lastniški zidani garaži, ki se nahaja pred stanovanjskim objektom v izmeri cca. 15 m2. Garaža je vključena v ceno stanovanja in je ni možno posebej oz. samostojno kupiti!

Na dvoriščni strani objekta je dodatno urejeno parkirišče za obiskovalce.

Priporočamo vsem, ki si želijo večje, razgibano stanovanje v neposredni bližini mesta, osnovne šole, trgovskih centrov in z odličnim dostopom do AC priključka.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred C!

Naše mnenje: Odlično, prostorno in razgibano stanovanje… Dnevni prostor je resnično velik, z veliko okni in veliko svetlobe… Primerno za večjo družino, ki si po potrebi lahko uredi tudi dodatno sobo… Absolutno priporočamo!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Garaža
  • Loža
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično, prostorno in razgibano stanovanje... Dnevni prostor je resnično velik, z veliko okni in veliko svetlobe... Primerno za večjo družino, ki si po potrebi lahko uredi tudi dodatno sobo... Absolutno priporočamo!

Mestni avtobusni prevoz. Avtobusna postaja se nahaja v neposredni bližini bloka ob Cesti 14 divizije...

V neposredni okolici so podobni objekti in stanovanjske hiše. Za objektom je osnovna šola Draga Kobala, prav tako so v neposredni bližini vse trgovine centra na Pobrežju...

Lokacija

Zdravkova ulica 10, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)