Odlično, novejše 2 sobno stanovanje z balkonom in parkirnim mestom, Studenci-Maribor…

2 sobno Stanovanje · Nakup
Prodano! 144.900€
Prodano, čestitke kupcu in prodajalcu ...

Opis

Na Studencih, Ruška ulica, prodajamo novejše 2 sobno stanovanje z velikim balkonom oz. ložo, lastniškim parkirnim mestom in čudovitim razgledom na celi vzhodni del mesta. Nahaja se v zadnjem, 4. nadstropju bloka z dvigalom .

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov; na levo stran je ločen WC, v nadaljevanju levo – ločena kopalnica, naprej spalnica z vgradno omaro, na koncu pa je dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na velik balkon oz. ložo, ki je orientiran na vzhodno stran in ponuja lep razgled na Maribor…

Objekt je bil zgrajen leta 2008 in je danes še vedno v odličnem stanju. Prav tako je tudi notranjost stanovanja lepo ohranjena in ne potrebuje dodatnega vlaganja.

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 67,9 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 57,5 m2, kletna shramba v izmeri cca. 3,6 m2 ter balkon, oz. loža v izmeri cca. 6,8 m2.

Upravnik objekta je podjetje Uprastan. Obratovalni stroški za 1 osebo so cca. 80 €, strošek rezervnega sklada je cca. 17 €. Ogrevanje je urejeno centralno, toplovod – Energetika Maribor z kalorimetri in se v zimskem času plačuje cca. 80 €, v poletnem pa samo za ogrevanje vode cca. 30 €.

Parkiranje je možno na lastniškem parkirnem mestu v garažni hiši pod objektom. Parkirno mesto je vključeno v prodajni ceni! Obiskovalcem je na voljo večje skupno parkirišče pred objektom.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, popolnoma opremljeno z izjemo tehničnih stvari, postelje in pralnega stroja, ki so v lasti sedanje najemnice.

Oprema je ločena od prodajne cene stanovanja in obsega: opremljena kuhinja z gospodinjskimi aparati, sedežna garnitura, kuhinjska miza z stoli, pohištvo v predsobi, vgradna omara v spalnici, kopalniško pohištvo…Vrednost opreme je 15.000 €, vrednost stanovanja pa 129.900 €, skupaj 144.900 €. Nakup brez opreme ni možen!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred C!

Naše mnenje: Odlično stanovanje v zadnji etaži novejšega bloka z čudovitim razgledom na mesto Maribor, reko Dravo oz. celotni vzhodni del mesta… Velik balkon, lastniško parkirno mesto, opremljeno… Kaj še rabimo…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično stanovanje v zadnji etaži novejšega bloka z čudovitim razgledom na mesto Maribor, reko Dravo oz. celotni vzhodni del mesta... Velik balkon, lastniško parkirno mesto, opremljeno... Kaj še rabimo...

Mestni avtobusni prevoz, neposredna bližina mesta...

Novejše stanovanjsko naselje ob Ruški cesti in reki Dravi, ki je bilo zgrajeno leta 2008... Gre za kompleks treh blokov, ki jih povezuje skupna podzemna garaža.

Lokacija

Ruška cesta 55, Maribor, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)