Prenovljeno 2 sobno stanovanje z balkonom na Teznu…

2 sobno Stanovanje · Nakup
114.900€
Stanovanje je v ponudbi samo pri nas!

Opis

V naselju Maribor – Tezno, Prvomajska ulica, prodajamo prenovljeno 2 sobno stanovanje z velikim balkonom oz. ložo. Nahaja se v 2. nadstropju bloka brez dvigala.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do večje kopalnice z WC in na desni strani večje spalnice. Naravnost je dostop do kuhinje z jedilnico z izhodom na ložo, iz kuhinje pa je tudi prehod v dnevno sobo. Okna balkona oz. lože, so dejansko tudi okna dnevne sobe. Celotno stanovanje je orientirano na vzhodno, dvoriščno stran bloka.

Objekt je bil zgrajen leta 1963 in je danes precej prenovljen.  V zadnjih 20 letih je bila prenovljena streha objekta in fasada, ki pa še ni izolacijska. Prenovljeni so tudi skupni prostori (stopnišče, vhod v blok itd.).

Notranjost stanovanja je bila popolnoma prenovljena. V letih od 2000– 2002 so sedanji lastniki uredili nove električne instalacije, nova PVC okna, nova vhodna vrata in tudi vsa notranja vrata. Leta 2020 – 2022 pa je na novo urejena in povečana kopalnica, urejene nove vodovodne instalacije, sveži opleski, nove talne obloge (vinil) itd. Stanovanje tako ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj v prenovo…

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 57,5 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 47,6 m2, kletna shramba v izmeri cca. 5,6 m2 ter balkon, oz. loža v izmeri cca. 4 m2.

Upravnik objekta je podjetje Staninvest. Obratovalni stroški za 1 prijavljeno osebo so cca. 50 €, strošek rezervnega sklada je cca. 22 €. Ogrevanje je urejeno centralno, na lastno etažno, električno peč in se v zimskem času plačuje cca. 100-150 € elektrike, v poletnem pa  cca. 30 €.

Parkiranje je možno na večjem skupnem parkirišču pred objektom.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko hitro vseljivo…

Kuhinja z gospodinjskimi aparati in kopalniško pohištvo je vključeno v prodajni ceni stanovanja! Ostala oprema po dogovoru!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred C!

Naše mnenje: Lepo urejeno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih vlaganj. Dobra lokacija, bližina Stražunskega gozda, bližina avtocestne povezave, velik balkon, lepa razporeditev prostorov, opremljena kuhinja in kopalnica … Priporočamo!!!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Lepo, razgibano in popolnoma prenovljeno stanovanje. Dobra lokacija, bližina gozda in avtocestne povezave, opremljena kuhinja in kopalnica... Priporočamo!

Mestni avtobusne prevoz...

V neposredni okolici so podobni stanovanjski bloki v bližini Stražunskega gozda. V neposredni bližini so tudi trgovine, šola, vrtec, avtobusna postaja itd.

Lokacija

Prvomajska ulica 9a, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)