Simpatično 2 sobno stanovanje v mestu, Kočevarjeva ulica…

2 sobno Stanovanje · Nakup
PRODANO ! 86.900€
Prodano, čestitke kupcu in prodajalcu...

Opis

Na levem, mestnem bregu Maribora – Kočevarjeva ulica, prodajamo simpatično, manjše  2 sobno stanovanje. Nahaja se v 3./zadnjem nadstropju bloka brez dvigala.

Stanovanje obsega: manjši predprostor iz katerega je dostop do kopalnice z WC in tuš kabino. Naravnost je prehod do kuhinje, ki se nekako nadaljuje v dnevni prostor.  Iz dnevnega prostora je na desno prehod v spalnico.  Celotno stanovanje je orientirano na vzhodno, dvoriščno in mirno stran bloka. Okna so velika v obeh sobah, tako da je stanovanje svetlo z veliko dopoldanskega sonca.

Objekt je bil zgrajen leta 1961 in je danes v celoti prenovljen.  V zadnjih letih je bila prenovljena streha objekta (leta 2004) in urejena izolacijska fasada (leta  2015). Prenovljeni so tudi skupni prostori (stopnišče, vhod v blok itd.).

Notranjost stanovanja je bila delno prenovljena leta 2019 in sicer so bila urejena nova PVC okna in vinilne talne obloge ter laminat v dnevni sobi in spalnici. Ostalo je v prvotnem stanju in je potrebno določene prenove.

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 43,5 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 40,5 m2, kletna shramba v izmeri cca. 3,5 m2.

Upravnik objekta je podjetje Staninvest. Obratovalni stroški za 2 prijavljeni osebi so cca. 77 €, strošek rezervnega sklada je cca. 13 €, saj so vse investicije na bloku že bile poplačane.  Centralno ogrevanje ni urejeno, tako da je možno ogrevanje urediti na elektriko, klimatsko napravo ali na IR panele.

Parkiranje je možno na skupnem parkirišču pred objektom, varovanem z zapornico, ali ob Kočevarjevi ulici kjer je urejena plačljiva parkirna cona.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je lahko takoj vseljivo…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred C!

Naše mnenje: Simpatično, manjše 2 sobno stanovanje v centru mesta. Primerno za mlade, mladi par ali pa za investicijo in oddajo. Priporočamo…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Shramba

Dodaten opis

Simpatično, manjše 2 sobno stanovanje v centru mesta. Primerno za mlade, mladi par ali pa za investicijo in oddajo. Priporočamo...

Mestni avtobusni prevoz, neposredna bližina mesta...

Mirna ulica v neposredni bližini mesta... V okolici podobni večstanovanjski bloki. Vsa mestna infrastruktura je tako v neposredni bližini...

Lokacija

Kočevarjeva ulica 6, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)