Simpatično, manjše 2 sobno stanovanje na Betnavski cesti, Maribor, Tabor

2 sobno Stanovanje · Nakup
61.900€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Simpatično in lepo razporejeno manjše 2. sobno stanovanje, se nahaja na začetku Tabora, v bližini UKC Maribor in mestnega jedra!
Nahaja se v visokem pritličju stanovanjskega bloka, orientirano na zahodno, dvoriščno stran, zaradi česar je tudi zelo svetlo in toplo stanovanje.

Skupna površina, podatkih GURS-a, je cca. 40,50 m2. Stanovanje (cca. 37,0 m2) obsega predprostor, kopalnico z WC, dnevno prostor v povezavi z kuhinjo in v nadaljevanju večjo sobo, ki je smiselno pregrajena v dve manjši. K stanovanju pripada tudi kletna shramba v izmeri cca. 3,50 m2. Parkiranje je mogoče na dvoriščni strani objekta.

Stanovanje je zaradi svoje lokacije primerno tudi za investicijo! Ogrevanje je urejeno preko lastne, etažne plinske peči, strošek ogrevanja se plačuje v pavšalnem znesku 46 € skozi celo leto, da ne prihaja do večjih zneskov položnic v zimskem času. Strošek rezervnega sklada je 10,00 EUR, strošek upravitelja (Staninvest d.o.o.) za 2 osebi je cca. 80,00 EUR, v tem strošku je zajeta tudi poraba vode. Notranjost stanovanja je redno vzdrževana, pred leti so bila narejena nova PVC okna. Kopalnica je bila prenovljena pred cca. 15 leti, ko je bilo urejeno centralno ogrevanje na plin. Talne obloge (laminat) je bil urejen cca. 5 let nazaj, ko je bila zamenjana kuhinja. Plastična vhodna vrata so stara cca. 2 leti.

Stanovanjski objekt je bil grajen l. 1960. Večje investicije so na objektu že bile izvedene: obnovili so streho (l. 2001) in izvedli izolacijsko fasado l. 2012. Prenova fasade in strehe je že poplačana iz rezervnega sklada! Urejena je notranjost bloka (stopnišče) in novejša vhodna vrata z poštnimi nabiralniki. V neposredni bližini je Osnovna šola, vrtec, pekarna, trgovine, UKC Maribor…

Prednosti:
– dobra lokacija, začetek TABORA,  bližina UKC Maribor itd.,
– priložnost za investicijo (oddaja),
– vzdrževano stanovanje z dobro razporeditvijo,
– vpisana v Zemljiško knjigo, bremen prosto, prevzem možen takoj!

EI: v izdelavi!

Zaradi odlične lokacije in urejenosti, absolutno PRIPOROČAMO!

Za vse dodatne informacije ali termin ogleda pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras.

Lastnosti

  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj...Je izredno funkcionalno saj je večja soba pregrajena v dve manjši sobici... Prostor kjer je kuhinja z jedilnico je dovolj velik in se lahko mirno uporablja kot manjši dnevni prostor... Čeprav je kvadratura manjša, je stanovanje resnično uporabno kot 2 sobno...

Mestni avtobusni prevoz, Betnavska cesta... Avtobusna postaja je v neposredni bližini bloka...

Podobni večstanovanjski bloki ob Betnavski cesti... Gre za začetek Betnavske ceste in je to dejansko začetek Tabora in s tem tudi bližina mesta, UKC itd.
Stanovanje je orientirano na zahodno, dvoriščno stran, ki je precej bolj mirna...

Lokacija

Betnavska cesta 28, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

KontaktSporočilo je bilo uspešno poslano.

Nepremičnine v okolici (16)