Starejša Hiška na top lokaciji, v neposredni bližini mesta…

enostanovanjska Hiša · Nakup
149.000€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na odlični lokaciji v neposredni bližini središča mesta, Smrekarjeva ulica (naselje Počehova ob Šentiljski cesti), prodamo starejšo hišo na izredno lepi parceli.

Hiša je locirana na dovolj veliki parceli z veliko zelenja in zasebnosti. Do železniške postaje v mestu je cca. 1,7 km, do samega središča mesta (Glavnega trga) pa je cca. 3 km. Natančno lokacijo in naslov hiše si lahko pogledate spodaj.

Hiša je po podatkih GURS bila zgrajena  leta 1935 in je do danes bila redno vzdrževana. Pred leti je bila zaradi dotrajanosti zamenjana streha, v zadnjih 30 letih je bila prenovljena kopalnica, delno talne obloge itd…,tako da ne gre za popolno prvotno stanje…temveč redno vzdrževane prostore, ki so lahko takoj bivalni za nekoga, ki se temeljite prenove ne bo lotil takoj.

Po podatkih GURS je skupna površina cca. 118,3 m2 in sicer v treh etažah: klet+ visoko pritličje + mansarda.

Pritličje obsega hodnik oz. predsobo, kopalnico z tuš kabino in WC, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo ter spalnico. Iz pritličja vas stopnišče pelje v mansardo kjer sta urejeni še dve sobi, manjša kopalnica z WC, manjša kuhinjska niša ter dodatni prostori za shrambo pod streho…Hiša je v celoti podkletena in obsega garažo, kurilnico z centralno pečjo na olje, sobo kjer je cisterna za olje, in dodatne prostore za shrambo…

Parcela je ravno pravšnje velikosti in sicer 634 m2, ki bo navdušila z zelenjem in zadostno mero zasebnosti kljub temu, da je v mestu…

Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo na olje, ali na drva, kombinirano.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta bremen in je lahko takoj vseljiva!

Energetska izkaznica: Razred E!

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Priporočamo!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Garaža
  • Shramba
  • Terasa

Dodaten opis

Lepo ohranjena in vzdrževana manjša hiša na top lokaciji v neposredni bližini mesta. Dovolj velika parcela, veliko zelenja in zasebnosti in še bi lahko naštevali. Hiša je stara, potrebna prenove, zaradi realne cene pa omogoča novim lastnikom, da si jo prenovijo po lastnih željah in okusu. Absolutno priporočamo tistim, ki jim lokacija, lokacija, lokacija... pomeni veliko...

Mestni avtobusne prevoz, ob Šentiljski cesti, v neposredni bližini tudi avtobusna postaja.

Lepo naselje stanovanjskih hiš mestnega predela Počehova ob Šentiljski cesti. Do železniške postaje v mestu je cca. 1,7 km, do samega središča mesta (Glavnega trga) pa je cca. 3 km. Natančno lokacijo in naslov hiše si lahko pogledate zgoraj.

Lokacija

Smrekarjeva ulica 1, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (11)