Vranji Vrh, izredno lepo in veliko mansardno stanovanje…

4 sobno Stanovanje · Nakup
76.260€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

V Vranjem Vrhu, občina Sladki Vrh, prodajamo odlično, večje  3,5 sobno, mansardno stanovanje. Gre za večje 3,5 sobno stanovanje v mansardi objekta, ki je bila urejena leta 1990 na obstoječi objekt, ki je bil zgrajen leta 1958. Objekt se nahaja na resnično lepem, podeželskem kraju, z lepim razgledom proti okoliškim hribom…

Stanovanje obsega večji predprostor iz katerega je dostop do ločenega stranišča in kopalnice, v nadaljevanje kuhinje in jedilnice  ter v dnevni prostor od koder je dostop do spalnice in dveh otroških sob. Stanovanje se nahaja v 3. nadstropju (mansarda) lepo urejene in vzdrževane hiše z dvoriščem, kjer so tudi parkirna mesta. Objekt nima dvigala!

Objekt je bil zgrajen leta 1958, leta 1990 je bila iz podstrešja objekta urejena mansarda, kjer je nastalo par stanovanjskih enot, med drugim tudi predmetno stanovanje. Takrat je bila urejena nova streha objekta in nova fasada. Notranjost stanovanje je izredno lepo ohranjena, lepo urejena in ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj. Dnevni prostor je klimatiziran. Sedanji lastniki so dnevni prostor malenkost zmanjšali in uredili dodatno manjšo otroško sobo.

Stanovanje ima po dejanskih izmerah skupno bivalno površino cca.  82 m2, dodatno mu pripada tudi kletna shramb v izmeri cca. 4 m2.

Upravnik objekta je Prekostan. Ogrevanje je urejeno centralno, etažno na lastno plinsko peč in na mestni plin. Strošek rezervnega sklada je okoli 23,00 EUR, ostali stroški so odvisni od lastne porabe in št. oseb. Za 4 člansko družino so stroški v zimskem času (elektrika, TV, kurjava, upravljanje, smeti, voda…= cca. 230,00 EUR, v poletnem času pa cca. 100,00 do 130,00 EUR.

EI: V izdelavi!

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo in je bremen prosto. Vseljivo je v dveh mesecih od podpisa pogodbe.

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klima
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Izredno lepo stanovanje, prostorno, moderno, z mansardnim pridihom in razgledom na podeželje...

Objekt se nahaja ob glavni cesti Selnica ob Muri - Sladki vrh, malenkost zamaknjen v hrib, tako da ni tako blizu glavi cesti.
Medkrajevni avtobusni prevoz Maribor, Šentilj, Sladki vrh

Podeželsko naselje, lepa narava in še bi lahko naštevali...

Lokacija

Vranji Vrh 86, Sladki vrh, Slovenija

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, direktor podjetja, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (2)