2 sobno stanovanje z atrijem, Maribor – Tabor, Železničarska kolonija…

2 sobno 3 sobno Stanovanje · Nakup
Odlična cena! 99.900€

Opis

Na Taboru, Železničarska kolonija, prodajamo  prenovljeno 2 sobno stanovanje. Nahaja se v 1. nadstropju večstanovanjske hiše z 4. stanovanji…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega nekako vstopite v kuhinjo z jedilnico, naprej je urejena kopalnica z WC in tuš kabino. Po vstopu levo je pa kuhinja z jedilnico, v nadaljevanju dnevni prostor, kabinet in na koncu še spalnica. Z omenjenim kabinetom je tako stanovanje trenutno urejeno kot 2,5 sobno.

Objekt je bil zgrajen leta 1884.  Leta 2000 je bila zamenjana streha objekta, leta 2015 delno prenovljena fasada, ostalo je še staro… Notranjost stanovanja je bila leta 2015  prenovljena (vse talne obloge, sveži opleski, nova PVC okna, nova kopalnica z WC, nova protivlomna vhodna vrata, nova oprema itd.

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 50,6 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 40,6 m2, kletna shramba  je v izmeri cca. 10 m2.

Obratovalni stroški so ugodni, za eno osebo znašajo  cca. 130 € (voda cca. 10 €, komunala cca. 14 €, elektrika med 50 € – 100 €). Ogrevanje je urejeno na elektriko oz. na klimatsko napravo.

Stanovanju pripada zemljišče v izmeri 208 m2, ki se nahaja pred hišo in na katerem je narejen večji nadstrešek, kjer se lahko parkirata 2 avtomobila (eden za drugim). Tukaj je tudi shramba in prostor za sedenje in druženje. Preostali del zemljišča je zelenica…

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta.

V stanovanju trenutno biva najemnik, ki je redni plačnik. Zaželen je nakup vključno z najemnikom, ki si želi ostati v stanovanju in plačuje mesečno najemnino v višini 370 €.

Oprema in pohištvo, ki jo vidite na slikah je vključena v prodajni ceni!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred D!

Naše mnenje: Lepo urejeno in funkcionalno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj oz. prenove… Priporočamo starejšemu ali mlajšemu paru, osebam, ki si želijo atrija, zelenice, vrta itd.  Stanovanje je primerno tudi kot kot investicija za oddajo…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Garaža
  • Klima
  • Nadstrešek za parkiranje
  • Shramba
  • Terasa

Dodaten opis

Lepo urejeno in funkcionalno stanovanje, ki ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj oz. prenove… Priporočamo starejšemu ali mlajšemu paru, osebam, ki si želijo atrija, zelenice, vrta itd.  Stanovanje je primerno tudi kot kot investicija za oddajo... 

Mestni avtobusni prevoz...

Nekdanje železničarsko naselje... Večinoma gre za podobne objekte v okolici.

Lokacija

Wattova ulica, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)