BR nepremičnine d.o.o., preprosto drugačni

Naše družinsko podjetje je zasnovano izključno z namenom biti drugačen in biti boljši!

Glavnino podjetja BR nepremičnine d.o.o. tvoriva Renato Boras in Brigita Boras. Sva partnerja zasebno in poslovno. Sva tim, ki še zmeraj verjame v moralne vrednote kot so poštenje, nedotakljivo dostojanstvo vsakega posameznika, prijaznost in iskrenost!

Dragocene izkušnje in znanja, pridobljene v 10 letih profesionalnega in aktivnega udejstvovanja na nepremičninskem trgu pri prodajah, nakupih in oddajah nepremičnin, potrjujejo, da je pri nepremičninskem poslu najpomembnejše razumevanje strank in njihovih želja ter potreb in strokoven ter ažuren suport pri izvedbi življenjske naložbe.

Da velikost ni pomembna, so nas učili že od malega. Res je, da na nekaterih področjih ni pomembna. Tudi pri nepremičninah oz. nepremičninskem posredovanju ne. O tem pričajo naše številne izkušnje pri prodaji ali nakupu nepremičnin, kjer si na koncu posla ostanemo v spominu predvsem kot ljudje in ne kot nepremičninske družbe, s katerimi smo poslovali.

Zato je naš glavni cilj v profesionalnem delu biti predvsem dober, strokoven, zaupljiv, prijazen in imeti pošten odnos z našimi strankami.

Odnos je tisto, kar šteje in na tem gradimo naše delovanje in poslovanje!

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

Brigita in Renato

BR nepremičnine d.o.o.

VELJAVNI-Splošni-pogoji-poslovanja-družbe-BR-nepremičnine-2022