Poslovna priložnost, gostinski lokal v obratovanju, odlična lokacija v Mariboru…

gostinstvo in turizem Poslovne nepremičnine · Nakup
590.000€
V ponudbi samo pri nas!

Opis

Gostinski lokal se nahaja v neposredni bližini središča mesta Maribor. Gre za objekt “Forum” ob Cankarjevi ulici. V neposredni okolici lokala se nahajajo poslovno stanovanjski objekti, šolske ustanove, trgovski lokali, banke itn. Lokal je tako lociran v gosto poseljenem predelu in je dobro viden in lahko dostopen.

Sam objekt kjer je v pritličju lociran lokal je poslovno stanovanjski, etažnosti 3K+P+6, s tremi etažami podzemnih garaž, pritličjem, ki je namenjeno poslovnim dejavnostim, ter šestimi etažami namenjenim stanovanjskim prostorom. Zgrajen je bil leta 2000 in je še danes v odličnem stanju.

OPIS lokala: 

Zunanjost, okolica:

Pred lokalom je z dveh straneh urejena zunanja terasa z mizami; manjša terasa z cca. 5 mizami je urejena na južni strani objekta, ob glavnem vhodu v lokal. Druga, večja terasa je urejena za vzhodni strani lokala in obsega cca. 20  miz. Dostop do te terase je urejen preko drugega, stranskega vhoda v lokal.

Notranjost:

Notranjost lokala predstavlja večji osrednji prostor, ki je z predelno steno lepo urejen in nekako delno razdeljen na dva smiselna dela; sprednji del ob samem vhodu, kjer je ob stekleni steni urejen dolgi šank, ki vodi do glavnega šanka in stranskega izhoda na veliko zunanjo teraso. Drugi del lokala predstavlja prostor kjer je urejenih cca. 5 miz ter dva velika separeja v zahodnem delu lokala, kjer so urejene še 4 visoke mize.

Šank, točilni pult: je kvalitetne izvedbe, z vsemi potrebnimi sestavinami, gostinskimi aparati in hladilniki višjega cenovnega razreda.    Za šankom je še dodatno urejeno manjše skladišče oz. prostor, ki je namenjen pripravi manj zahtevne hrane.

Spodnja etaža lokala:

Iz pritličja je z modernim stopniščem urejen dostop do spodnjega dela lokala kjer so urejene ločene moške in ženske sanitarije, dodatna “privat” shramba ter večje, prav tako privat skladišče s pisarno in sanitarijami za osebje in zaposlene.

Iz tega prostora je urejen dostop do večje lastniške garaže, kjer je možna tudi dostava.

Notranjost lokala je v izmeri  136,12 m2. Ob tem je še večja terasa v izmeri cca. 25 m2 in manjša terasa v izmeri cca. 5 m2

Ogrevanje je urejeno na lastno, plinsko etažno peč, prav tako se poraba vseh ostalih energentov plačuje po lastni porabi.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, urejena je vsa potrebna dokumentacija, uporabno dovoljenje itd.

Prevzem nepremičnine je možen po dogovoru, lahko tudi v obratovanju.

Energetska izkaznica: Razred C

 

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo:

BR nepremičnine d.o.o.,

Ulica Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor, SI

GSM: +386 (0) 41 689 116

e-pošta: renato.boras@br-nepremicnine.si

spletna stran: www.br-nepremicnine.si

Dodaten opis

Odličen, sodoben lokal z "dušo", odlična, frekventna lokacija, najboljši šef itd

Center mesta, mestni avtobusni prevoz

Poslovno stanovanjsko področje, bližina šole, fakultete, banke, zavarovalnice ...

Lokacija

6 Cankarjeva ulica, Maribor, Slovenija

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (16)