Bivalni vikend blizu mesta, Počehova…

Počitniški objekt · Nakup
PRODANO! 69.900€
Prodano, čestitke kupcu in seveda prodajalcu!

Opis

Na lepi lokaciji Počehove pri Mariboru, prodamo manjšo hiško oz. manjši bivalni vikend, ki bo prevzel vse, ki se želijo umakniti iz mesta v čudovito naravo, mir in tišino, vseeno pa želijo ostati ne več kot 5 km od Glavnega trga v Mariboru…

Do hiške vodi asfaltirana cesta, zadnjih cca. 600 m je urejen makadam, ki vas pripelje do zaselka z le nekaj hišami v bližnji okolici (dve hiši sta stanovanjski, 1 hiša pa je počitniška).  Neokrnjena narava nam nudi veliko aktivnosti in rekreacije na prostem (kolesarstvo, gobarjenje, sprehodi, ipd.) ter razposajeno igranje otrok! Lokacija hiše je cca. 5 km iz središča mesta.

Hiša je bila zgrajena leta 1996. Gre za montažno hišo, ki so jo postavili na zidano klet. Leta 2013 je sedanja lastnica hiško v notranjosti precej prenovila ter uredila vso potrebno dokumentacijo. Hiška je tako legalizirana in ima gradbeno dovoljenje. Objekt ima po podatkih GURS skupno površino cca. 63,3 m2 uporabne površine, oz. stanovanjskega dela pa je cca. 36,2 m2.

V priponkah oglasa si lahko pogledate tehnične podatke, tlorise hiške in površine po posameznih prostorih. Pravilen naslov hiše je Počehova 55 F, Maribor (spodaj nad karto je napačno napisan naslov, na sami karti pa je označena pravilna lokacija hiše z naslovom Počehova 55 F)!

V zidanem kletnem delu je urejena letna kuhinja in kletna shramba. V pritličnem delu pa je urejeno manjše 2 sobno stanovanje z zimskim vrtom, kjer je urejena kuhinja z jedilnico. V nadaljevanju je kopalnica z WC, manjša dnevna soba in spalnica.

Ogrevanje je urejeno na elektriko in sicer na električne radiatorje, v dnevni sobi pa je tudi klimatska naprava. Voda je iz Mariborskega vodovoda.

Zemljišče v skupni izmeri cca 1.400 m2 ima mirno, sončno lego, lep razgled. Večji del zemljišča je v najemu od sklada kmetijskih zemljišč in se plačuje letna najemnina v višini cca. 50€/leto.  Zemljišče kjer stoji hiša je lastniška parcela z ločeno parcelno številko v izmeri 368 m2 in je stavbno zemljišče. Preostalo zemljišče v izmeri cca. 1.000 m2 pa je kot že zgoraj omenjeno v najemu.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in celotno dokumentacijo.

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

NAŠE MNENJE: Majhna hiška, majhen bivalni vikend, v čudoviti naravi, vseeno pa v neposredni bližini mesta…
Priporočamo tistim, ki se bi radi umaknili iz mesta in bili nekako na samem, pa vseeno ne predaleč stran in mesta…Hiška je mala in je primerna za 1 ali 2 osebi…

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Priporočamo!

Lastnosti

  • Klimatska naprava
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Majhna hiška, majhen bivalni vikend, v čudoviti naravi, vseeno pa v neposredni bližini mesta...
Priporočamo tistim, ki se bi radi umaknili iz mesta in bili nekako na samem, pa vseeno ne predaleč stran in mesta...

V neposredni okolici sta še 2 stanovanjska objekta in 1 počitniški objekt... Lepa narava, veliko sonca, zelenja in miru...

Lokacija

Počehova 55, 2000 Maribor, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)