Simpatična hiška z večjim zemljiščem v Lendavi…

dvostanovanjska enostanovanjska Hiša · Nakup
PRODANO! 149.500€
PRODANO!

Opis

Na odlični lokaciji Lendave prodamo simpatično hiško na večjem zemljišču z veliko pomožnimi prostori. Gre za mirno ulico stanovanjskih hiš, ki je pa vseeno v nepresedni bližini centra….

Hiša je bila zgrajena leta 1968 in je do danes lepo ohranjena in redno vzdrževana. Leta 2003 je bila prenovljena streha in prebarvana fasada. Gre za opečno grajeno hišo etažnosti K+P+M. Objekt ima po podatkih GURS skupno površino cca. 172,6 m2; uporabne, stanovanjkse površine je cca. 120 m2, cca. 45 m2 je kleti in cca. 7 m2 balkona.

V kletnem delu je urejena kurilnica in prostor za shrambo. V pritličnem delu je urejeno večje 2 sobno stanovanje z še eno dodatno jedilnico na začetku, v mansardi pa je nekako spalni del (2 prehodni sob) z dodatno kopalnico in WC.

Ogrevanje je urejeno centralno na kurilno olje ali na drva, kombinirana pęc. Za toplo vodo pa dodatno skrbijo sončni kolektorji.

Zemljišče v skupni izmeri cca. 2.872 m2 ima mirno, sončno lego, lep razgled. Spodnji del zemljišča kjer stoji objekt je stavbno zemljišče, cca. 1.023 m2, zgornji del pa kmetijsko zemljišče, cca. 1.849 m2.

Ob stanovanjski hiši je postavljeno tudi gospodarsko poslopje, ki je služilo v različne namene… Prvi del kot garaža osebnih avtomobilov in delovnih strojev, drugi del pa kot delavnica, letna kuhinja še vinska klet…

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, bremen prosta in je takoj vseljiva…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

NAŠE MNENJE: Simpatična hiška ne večjem zemljišču v neposredni bližini centra Lendave… Lepo vzdržavana in ohranjena… Veliko pomožnih in uporabnih prostorov… Primerno za nekoga, ki si želi večje zemljiče, veliko prostorov in ki si bo z prenovo hiške uredil novi, lepi dom…

Za vse dodatne informacije in vprašanja smo z veseljem na voljo na tel. št.: +386 (0) 41 689 116 ali na elektronski naslov:

renato.boras@br-nepremicnine.si

Ogled hiše je možen samo po predhodnem dogovoru z nami. Hvala za razumevanje…

Priporočamo!

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba
  • Terasa
  • Zelenica

Dodaten opis

Simpatična hiška ne večjem zemljišču v neposredni bližini centra Lendave... Lepo vzdržavana in ohranjena... Veliko pomožnih in uporabnih prostorov... Primerno za nekoga, ki si želi večje zemljiče, veliko prostorov in ki si bo z prenovo hiške uredil novi, lepi dom...

Mirna ulica stanovanjskih hiš v neposredni bližini centra Lendave...

Lokacija

Lendavske Gorice 439a, Lendava, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.