Novejše 2 sobno stanovanje z veliko ložo in parkirnim mestom, Maribor-Tabor

2 sobno Stanovanje · Nakup
PRODANO! 149.900€
PRODANO!

Opis

Na Taboru in v neposredni bližini Mercator centra, Betnavskega gozda itd., prodajamo novejše 2 sobno stanovanje z veliko ložo in parkirnim mestom v garažni hiši…Nahaja se v pritličju objekta…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov; naravnost tako pridete v dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico ter izhodom na ložo. Iz dnevnega prostora je naprej dostop do spalnice in kopalnice z WC. Celotno stanovanje je orientirano na zahodno, dvoriščno stran objekta.

Objekt je bil zgrajen leta 2009 in je danes še v odličnem stanju. Obnove, tako na objektu kot tudi v notranjosti stanovanja, ni bilo potrebne, saj je še vse v odličnem stanju kot pri novozgrajenih objektih.

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 58,9 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 44,4 m2, kletna shramba v izmeri cca. 4,5 m2 in terasa v izmeri cca. 10 m2. V ceno stanovanje je všteto lastniško parkirno mesto v garažni hiši v izmeri cca. 12,9 m2.

Upravnik objekta je podjetje Indoma. Obratovalni stroški za 1 prijavljeno osebo je cca. 45 €, strošek rezervnega sklada je cca. 14 €. Ogrevanje je urejeno centralno, toplovod – Energetika Maribor s kalorimetri in se v zimskem času plačuje cca. 70 €, oz. po porabi. Voda se prav tako plačuje po porabi, cca. 10 €, odvoz smeti pa cca. 17 €.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo! Vseljivo bo pa lahko konec meseca marca 2024.

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

Cena stanovanja oz. nepremičnin je 130.000,00 €, cena pohištva in opreme pa je 19.900,00 €. Nakup stanovanja brez opreme ni možen!

EI: Razred B!

Naše mnenje: Odlično, novejše stanovanje z veliko ložo na notranji, dvoriščni strani objekta. V ceno je vključeno parkirno mesto v garažni hiši pod objektom in vsa oprema in pohištvo kot na slikah, z izjemo tehničnih stvari…. Novi kupec tako prinese samo svoje osebne stvari… Absolutno priporočamo!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Loža
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto

Dodaten opis

Odlično, novejše stanovanje z veliko ložo na notranji, dvoriščni strani objekta. V ceno je vključeno parkirno mesto v garažni hiši pod objektom in vsa oprema in pohištvo kot na slikah, z izjemo tehničnih stvari.... Novi kupec tako prinese samo svoje osebne stvari... Absolutno priporočamo!

Mestni avtobusni prevoz...

Novejše naselje v neposredni bližini Mercator centra Tabor, zavarovalnice Sava, Hotela Betnava, Betnavskega gozda itd...

Lokacija

Ulica Eve Lovše 12, Maribor, Slovenia

Priponke

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)