Odlično 3 sobno stanovanje z teraso, razgledom…Tabor- Magdalena, Maribor…

3 sobno Stanovanje · Nakup
PRODANO! 149.990€
Prodano, čestitke kupcu in prodajalcu...

Opis

V začetku Tabora in v neposredni bližini mesta, Magdalenskega parka in UKC, prodajamo prenovljeno 3 sobno stanovanje z veliko teraso in čudovitim razgledom. Nahaja se v 6. / zadnjem nadstropju prenovljenega bloka z dvigalom.

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov; na levo stran je kuhinja z jedilnico, naprej na isti strani pa dnevna soba z izhodom na teraso. Naravnost po hodniku je ločen WC in ločena kopalnica in naprej še večja spalnica in otroška soba. Dnevni prostor s teraso in kuhinja z jedilnico sta orientirana na sončno, južno stran objekta. Spalnica in otroška soba pa sta orientirani na severno stran objekta.

Objekt je bil zgrajen leta 1966 in je danes skoraj da popolnoma prenovljen.  V letih 2016 – 2020 je bila urejena nova izolacijska  fasada (16 cm) ter prenovljena streha objekta, ki je tudi dodatno izolirana z 28 cm kamene volne. Prenovljeni so skupni prostori (stopnišče, vhod v blok…). Notranjost stanovanja je popolnoma prenovljena. V letih od 2021 – 2022 so sedanji lastniki uredili nove lesene pode v predsobi in kuhinji, urejena je nova kovinska ograja na terasi, klimatska naprava v dnevnem prostoru… Okna so PVC, dvoslojna, narejena leta 2013. Takrat bila prenovljena tudi kopalnica in WC, vključno z novimi vodovodnimi instalacijami. Lastniki so teraso dodatno ogradili zaradi varnosti otroka. Ograja je snemljiva.

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 70 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 60 m2, kletna shramba v izmeri cca. 2,8 m2 in terasa v izmeri cca. 7 m2.

Upravnik objekta je podjetje Smreka. Obratovalni stroški za 3 prijavljene osebe so cca. 100 €, strošek rezervnega sklada je cca. 14 €. Ogrevanje je urejeno centralno, toplovod – Energetika Maribor s kalorimetri in se v zimskem času plačuje cca. 70 €.

Parkiranje je možno na večjem skupnem parkirišču pred objektom, varovanem z zapornico. Sedanji lastniki imajo na dvoriščni strani bloka v najemu tudi garažo po ceni 50 €/mesec, in je možno nadaljevati z najemnim razmerjem.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto! Vseljivo bo po dogovoru, v cca. 3 mesecih od podpisa pogodbe in plačila are.

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred D!

Naše mnenje: Stanovanje je nekaj posebnega zaradi same lege in zadnjega, 6 nadstropja… S terase se ponuja čudovit razgled na južni del Maribora in na Pohorje, na drugi strani pa iz spalnice in otroške sobe gledate na severni del Maribora, Piramido, Kalvarijo itd… … Priporočamo!!!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Balkon
  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Terasa

Dodaten opis

Stanovanje je nekaj posebnega zaradi same lege in zadnjega, 6 nadstropja... S terase se ponuja čudovit razgled na južni del Maribora in na Pohorje, na drugi strani pa iz spalnice in otroške sobe gledate na severni del Maribora, Piramido, Kalvarijo itd...

Mestni avtobusni prevoz...

Stanovanjsko naselje v neposredni bližini mesta, Magdalenskega parka, UKC, šole, vrtca, lekarne, trgovin itd...

Lokacija

Valvasorjeva ulica, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)