Odlično 2 sobno stanovanje, Vila Magdalena, Tabor-Magdalena, Maribor

2 sobno Stanovanje · Nakup
PRODANO! 149.900€
PRODANO!

Opis

Na začetku Tabora in v neposredni bližini mesta, Magdalenskega parka in UKC, prodajamo prenovljeno 2 sobno stanovanje z  parkirnim mestom pred blokom. Nahaja se v 1. nadstropju bloka brez dvigala.
Stanovanje obsega: predprostor/hodnik iz katerega je dostop do vseh ostalih prostorov; na levo stran iz hodnika je kopalnica z WC,  naravnost pa pridete v dnevni prostor, ki se naprej nadaljuje v kuhinjo na levi strani in v spalnico na desni strani.
Objekt je bil zgrajen leta 1993 in je še danes v odličnem stanju. Notranjost stanovanja je popolnoma prenovljena. V zadnjih 3 letih so sedanji lastniki uredili novo kopalnico z tuš kabino, prenovili kuhinjo, zamenjali električno, etažno peč, urejena nova PVC okna in uredili klimatsko napravo v dnevnem prostoru. Notranjost stanovanja tako ne potrebuje dodatnih finančnih vlaganj.
Vso pohištvo in oprema je vključena v ceni stanovanja z izjemo osebnih stvari…
Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 53,3 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 50,5 m2 in  kletna shramba v izmeri cca. 2,8 m2.
Upravnik objekta je podjetje Smreka. Obratovalni stroški za 1 prijavljeno osebo so cca. 38 €, strošek rezervnega sklada je cca. 23 €.
Ogrevanje je urejeno centralno, na lastno, etažno električno peč in se plačuje po porabi, cca. 80 €/mesec v zimskem času. Parkiranje je možno na skupnem parkirišču pred objektom, varovanem z zapornico. Parkirno mesto je zunanje in je točno določeno.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto in je takoj vseljivo!

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred D!

Naše mnenje: Odlično stanovanje na odlični lokaciji, z parkirnim mestom in v neposredni bližini mesta ter UKC. Brez dodatnih finančnih vlaganj, odlično tudi kot investicija za oddajo v najem…

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • Klimatska naprava
  • ogrevanje
  • Parkirno mesto
  • Shramba

Dodaten opis

Odlično stanovanje na odlični lokaciji, z parkirnim mestom in v neposredni bližini mesta ter UKC. Brez dodatnih finančnih vlaganj, odlično tudi kot investicija za oddajo v najem...

Mestni avtobusni prevoz in neposredna bližina mesta...

Podobni večstanovanjski bloki. V neposredni bližini je Magdalenski park, UKC, Zdravstveni dom, trgovine, šola, vrtec...

Lokacija

Jezdarska ulica 22, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)