Obnovljena in opremljena garsonjera, Maribor-Tabor, Goriška ulica…

garsonjera Stanovanje · Nakup
79.000€
Stanovanje je v ponudbi samo pri nas!

Opis

Na Taboru, Goriška ulica, prodajamo popolnoma prenovljeno garsonjero. Nahaja se v visokem pritličju bloka z dvigalom in je orientirana na vzhodno, dvoriščno stran…

Stanovanje obsega: predprostor iz katerega nekako vstopite najprej v kopalnico z WC, naprej po hodniku pa pridete v sobo, ki je urejena kot dnevni prostor z kuhinjo in jedilnico, ki se v večernih urah spremeni tudi v spalnico.

Objekt je bil zgrajen leta 1969 in je danes skoraj da popolnoma prenovljen. Pred leti (2010) je bila prenovljena streha objekta in urejena nova izolacijska fasada. Prenovljeni so bili tudi skupni prostori (stopnišče, vhod v objekt, dvigalo itd.). Notranjost stanovanja je praktično popolnoma nova, oz. stara 1 leto, saj je leta 2022 narejena celovita prenova. Urejena je bila nova kopalnica, nove instalacije, nove talne obloge v predsobi in novi parket v sobi. Ostala so samo okna v sobi, ki so še stara lesena, so pa bila prebeljena…

Stanovanje ima, po podatkih GURS, skupno površino cca. 26,6 m2, od tega je uporabne stanovanjske površine cca. 21,5 m2,  kletna shramba pa je v izmeri cca. 5,1 m2.

Upravnik objekta je podjetje Komunnio. Obratovalni stroški za 1 prijavljeno osebo so cca. 40 €, strošek rezervnega sklada je cca. 14 €. Ogrevanje je urejeno centralno, preko Energetike Maribor. Strošek ogrevanja je po zimi znašal cca. 50 €/mesec.

Parkiranje je možno na večjem parkirišču pred objektom.

Stanovanje je vpisano v zemljiško knjigo, in bo lahko vseljivo cca.  v roku 60 dni od podpisa pogodbe in plačila are.

Cena stanovanja je 73.000 €, cena opreme in pohištva pa je 6.000 €. Nakup brez opreme žal ni možen…

Posebni pogoji: pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe s kupcem je, da kupec prevzame plačilo stroška davka na promet z nepremičninami v višini 2 % od prodajne cene!

EI: Razred D!

Naše mnenje: Obnovljena, opremljena in simpatična garsonjera, lepa vzhodna lega z pogledom na notranjo dvorišče in zelenico. Idealna za mlajšo osebo, mlajši par ali pa za starejšo osebo… Primerno tudi kot investicija za oddajo v najem… Priporočamo!

Za vse dodatne informacije ali ogled pokličite na telefonsko številko 041 689 116, Renato Boras

Lastnosti

  • Centralno ogrevanje
  • ogrevanje
  • Shramba

Dodaten opis

Obnovljena, opremljena in simpatična garsonjera, lepa vzhodna lega z pogledom na notranjo dvorišče in zelenico. Idealna za mlajšo osebo, mlajši par ali pa za starejšo osebo... Priporočamo!

Mestni avtobusni prevoz, avtobusne postaje so ob Ljubljanski in Betnavski cesti....

Podobni večstanovanjski bloki, stanovanjsko naselje, Goriška ulica... Med bloki je veliko zelenja, otroških igral itd. V neposredni bližini je šola, vrtec, Mercator center Tabor, trgovina Tuš, Betnavski gozd itd....

Lokacija

Goriška ulica 9, Maribor, Slovenia

Agent

Renato Boras

BR nepremičnine d.o.o.

+386 41 689 116
+386 41 689 116

dipl.ekonomist, nepremičninski posrednik z licenco št. 669

Kontakt    Sporočilo je bilo uspešno poslano.

    Nepremičnine v okolici (12)